Pozvánka za 4. ročník „Cyklo-jazdy „ŠTEFÁNIK100“

V sobotu 13. mája 2023 sa uskutoční 4. ročník „Cyklo-jazdy ŠTEFÁNIK100“, ktorou si každoročne  cyklistickí nadšenci pripomínajú tragickú smrť  generála M. R. Štefánika, pri 

jeho návrate do vlasti dňa 4. 5. 1919, absolvovaním približne 100 míľovej trasy,  od mohyly pri Ivanke pri Dunaji  až k mohyle na Bradle a späť.  

Štart cyklo-jazdy je  o 08.00 hod. po položení venca k pamätníku gen. M. R. Štefánika. Ako každoročne aj tento rok bude vyhlásená pre účastníkov  cyklo-jazdy horská prémia v dojazde na Bradlo s cieľom pri informačnej tabuli pod mohylou. Predpokladaný dojazd do cieľa  horskej prémie  je okolo  11.30  a návrat späť k pamätníku v Ivanke pri Dunaji  o 17.00 hodine.     

Pozývame členov i sympatizantov Spoločnosti M. R. Štefánika najmä z Bratislavy a okolia    k pamätníku v Ivanke pri Dunaji  na štart alebo do cieľa a záujemcov o cyklistiku z Brezovej pod Bradlom a okolia do cieľa horskej prémie  k Mohyle na vrchole Bradla.  

Ďalšie informácie k tejto cyklo-jazde a spôsobe prihlásenia sú uvedené na plagáte v galérii spomienkových fotografii z 2. ročník Cyklo-jazdy (2.5.2021). O priebehu 4. ročníka budeme podrobne informovať po jeho ukončení.   

Autor:    Dr. Jozef Ivan Buffa 
Foto:     Mgr. Miroslava Roháčová a autor 

Partneri